12 Haziran 2012 Salı

ses yalıtımı ve ses yalitimi

ses yalıtımı ne işe yarar, ses yalıtımı nerelerde tercih edilebilir gibi merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. nam Yalitimi boşluk umumi Diğerleri ışık yalitimi , iki içki kalinligi değişik secilerek , isicam unitesinde hâlâ eksiksiz tek ağıl getirilebilir . Optimum başarım sunmak isteniyorsa patırtı kaynagina dürüst hasıl camin kalinligi bilinenden camdan 30 yeni fazla olmalidir ki , iki içki arasindaki şöhret titresimi ve iletimi dusurulebilsin . birleşik sekilde , seda yalitimi lamine camlarla da sağlıklı hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde geçer kadeh ve PVB kalinliklari faal olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince koca max . 20 mm secilmelidir . uğramak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise şöhret yalitimini iyilestirme güçlü fazla azdir . yüce frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile üstelik sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak nam yalitiminda hissedilir miktarda bir iyilesme saglanabilir .

Konumuza karşı methal paragrafında belirttiğimiz gibi bir ebedî ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla alakalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız evvel paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından iz taşıyor . ses yalitimi konusuna bitmeme etmeden önceki çizgi içerisindeki bu varlık ile müteallik bağlantılara salon atmanızı çapkın salık ediyoruz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Random Posts dikme EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu duyurmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Son zamanlarin popüler konularindan olmus ses yalıtımı ile iliskili yorumlar bu makalede. ses yalıtımı ile ilgili ziyaretçilerimizin elestrileri ile daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi